Winterprogramma 2021.

WINTERPROGRAMMA 2021

 

TWEEKAMP KLEINE VOORN – ETTEN-LEUR  EN  S.I.OG. – WAGENBERG

 

Op 9 oktober a.s. staat de tweekamp tegen de Kleine Voorn uit Etten-Leur op het programma.

Er wordt gevist in de haven van Etten-Leur. U kunt zich als deelnemer voor deze wedstrijd inschrijven tot en met woensdagavond 6 oktober as. voor 19.00 uur.  Als U zich reeds heeft aangemeld behoeft U dat uiteraard niet nogmaals te doen.  Plaatsnummer kunt U afhalen in zaal Roelofs, Café Hof van Holland, van Bergenplein in Etten-Leur.  U kunt Uw nummer afhalen tot 7.45 uur op genoemd adres.

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,--.  Prijzen 1 : 3.  Vissen vanaf 8.30 uur tot 11.00 uur.

Wij rekenen er weer op, dat wij met een behoorlijke afvaardiging van onze leden, deze tweekamp kunnen vissen.  Vergeet niet U tijdig aan te melden.

 

HAVENVISSEN

 

Vanaf zaterdag 16 oktober a.s. gaan wij weer starten met de havenwedstrijden in Terheijden. U kunt zich voor deze wedstrijden inschrijven tot 13.00 uur.  Het inschrijfgeld bedraagt €  6,--. Er zal worden gevist vanaf 13.30 uur tot 16.00 uur.  Er wordt gevist op gewicht. 

Nog even een aantal belangrijke factoren waaraan deelnemers zich te houden hebben:

Booteigenaren moeten te allen tijde hun boot ongehinderd kunnen bereiken.

Bij gebruik van paraplu dient U deze in te klappen als mensen U willen passeren. Laat voldoende ruimte achter U zodat booteigenaren U ongehinderd kunnen passeren.

Leg U hengelattributen op een dusdanige wijze op het steiger, dat deze eveneens geen hinder opleveren voor de bezoekers van de boten.

U kunt op geen enkele manier een booteigenaar aansprakelijk stellen voor schade die berokkend wordt aan Uw materialen.

Betreed nooit een boot om  een lijn los te maken.  Zorg dat U niet met Uw lijnen in de touwen terecht komt waarmee boten zijn vastgelegd.

Na afloop van de wedstrijd wordt U verzocht de steigers goed schoon te spoelen, zodat geen voerresten achterblijven.

 

Bovenstaande regels gelden eveneens als U gebruik maakt van de steigers als er geen wedstrijd is georganiseerd.  Vanaf 15 oktober a.s. kunt U gebruik maken van de steigers, niet eerder dus.

 

Ten aanzien van het vissen in de haven van Lage Zwaluwe, wordt U via deze site nader geïnformeerd.

 

FEESTAVOND

 

De prijsuitreikingsavond staat voorlopig gepland op zaterdag 6 november a.s.  Of dit doorgang zal vinden en in welke vorm wordt binnen afzienbare tijd bekend gemaakt via de mail en via deze site.