wedstrijdprogramma 2021

H.S.V. “S.I.O.G.”

 

 

Onderstaand treft U het programma aan voor het komende zomerseizoen 2021

 ZOMERCOMPETITIE

13 Juni                      Wensel Cobergherstraat 
20 Juni                      Passendaelestraat             
27 Juni                      Schansgracht                   
04 Juli                       Passendaele Straat           
11 Juli                       Wensel Cobergherstraat  
29 augustus               Wensel Cobergherstraat
05 september            Passendaele Straat    
12 september            Schansgracht 
19 september             Passendaele Straat        
26 september             Wensel Cobergherstraat 

Inschrijven tussen 7.45 en 8.00 uur op het parkeerterrein bij de Brandweerkazerne in Terheijden.
Inschrijfgeld € 50,-- voor 10 wedstrijden. Voor aanvang 1e wedstrijd minimaal € 15,-- te voldoen.
Voor aanvang 8e wedstrijd dient volledig inschrijfgeld te zijn voldaan.
Bij verhindering afmelden bij Rinus van Steenhoven, Piet Biemans, Patrick Biemans of Dion de Peijper. Telefoonnummers en e-mail adressen zie onderaan.
Er wordt gevist op punten. Vis kleiner dan 10cm = 3 punten. Vanaf 10 cm elke cm  1 punt, dus 10 cm = 10,11 cm = 11 punten enz. 
De wedstrijd met het slechtste resultaat is de valwedstrijd. Vissen vanaf 9.00 uur tot 11.30 uur. 
Daar waar in het programma is vermeld Wensel Cobergherstraat wordt bedoeld de vijver nabij de Kinderboerderij in de Hoge Vugt.

 

DRIEKAMP KLEINE VOORN –SIOG – ESOX

Of deze wedstrijd doorgang zal vinden en op welke datum en tijdstip zal later worden bekend gemaakt.

VAKANTIEWEDSTRIJDEN

Gezien de zeer geringe belangstelling voor de vakantiewedstrijden in 2019, hebben wij besloten de vakantiewedstrijden in 2021 niet te organiseren.

PRIJSUITREIKING

De prijsuitreiking vindt in principe op zaterdag 6 november 2021 plaats in Café Restaurant “De Ruif”.  Aanvang 20.00 uur.  Deelnemers aan de competitie die zijn verhinderd worden vriendelijk verzocht zich af te melden voor 30 oktober 2021.  
Of deze avond definitief doorgang zal vinden hangt van de omstandigheden af.  U wordt hier later nader over geïnformeerd.

Wij hopen, dat wij weer vele leden als deelnemer mogen begroeten aan de zomercompetitie.

Uiteraard vertrouwen wij erop, dat wij de wedstrijden onder gunstige weersomstandigheden mogen vissen en dat de vangsten goed zullen zijn.
Wij hopen vooral dat onze leden in een goede gezondheid aan de wedstrijden kunnen deelnemen.

Wij kunnen rekening houden met leden die problemen hebben met hun gezondheid. Voor deze mensen kunnen wij plaatsen bieden in de nabijheid van het viswater, zodat zij niet te ver behoeven te lopen. Een invalidenplaats geldt voor het gehele seizoen. Het is dus niet zo, dat de ene week gebruik kan worden gemaakt van een invalidenplaats en een andere week niet.  Voor aanvang van de 1e wedstrijd dient iedereen zich in te schrijven op de parkeerplaats bij de Brandweerkazerne. De overige 9 wedstrijden kunnen leden, die met gezondheidsproblemen kampen, rechtstreeks naar de waterkant gaan.
Wel verlangen wij, dat leden, die een of meerdere wedstrijden niet aanwezig kunnen zijn, zich op voorhand uiterlijk de zaterdagavond voor de wedstrijd voor 20.00 uur afmelden.

 Afmelding kan bij:

 Rinus van Steenhoven                     06 – 57 69 16 64                  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Piet Biemans                                    06 – 37 31 52 85                  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Patrick Biemans                              06 -  26 35 06 34                  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.      

 Dion de Peijper                                076 – 593 28 85                   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij wensen alle deelnemers prettige en gezellige wedstrijden toe. U weet meedoen is belangrijker dan winnen  en bovendien krijgen alle deelnemers na afloop van de competitie een prijs die minimaal 10% boven de ingelegde  € 50,-- ligt.

HET BESTUUR